hotel bora bora

Hotell

Bo på hotell på Bora Bora

Om du bokar flyg och boende separat när du ska åka på en härlig semester till Bora Bora finns det flera olika alternativ att välja mellan. Du kan bland annat välja att bo via Bed and Breakfast, värdshus och semesterbostäder. Men det kanske mest tropiska och speciella boendet som erbjuds på Bora Bora är via bungalows – som detta semesterparadis ju faktiskt är känt för. Tänk dig själv att vakna med utsikt över turkost kristallklart vatten från en bungalow som befinner sig ovanför vattnet på ett par träpålar. Det lär bli ett minne för livet!

Vill du sätta guldkant på tillvaron och bo på lyxhotell? Kika på topp 10-listan nedan!

• Four Seasons Resort Bora Bora: Detta 5-stjärniga hotell är ett av de mest populära på Bora Bora och kallas bland annat för “a little piece of heaven” av tidigare gäster. Hotellet är beläget intill stranden och erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas behöva under din semester. Här finns ett spa, en restaurang, en bar, pooler, träningsmöjligheter med gym och tennisbanor och mycket mer. Ett paradis helt enkelt!

• The St. Regis Bora Bora Resort: Vill du prova på ett nytt sätt att bo på semestern ska du boka en bungalow via The St. Regis Bora Bora Resort. Även detta är ett hotell och ett 5-stjärnigt sådant. Precis som hos Four Seasons finns här bekvämligheter som pooler, gym, tennisbanor, en restaurang, barer och wi-fi.


• InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa: Ytterligare ett lyxigt 5-stjärnigt hotell på Bora Bora som är med bland de mest populära på ön. Njut av en drink i baren, god mat i restaurangen, ta avkopplande dopp i poolen eller boka in en skön spabehandling.

• InterContinental Bora Bora Le Moana Resort: Ett annat omtyckt hotell på Bora Bora är detta 4-stjärniga alternativ. Även här får du tillgång till en bar och restaurang liksom en pool för svalkande bad i värmen.

• Sofitel Bora Bora Private Island: På femte plats och precis vid stranden finns Sofitel Bora Bora Private Island. Hotellet har 4,5 stjärnor och erbjuder rumservice, middagar i restaurangen, exotiska drinkar i baren och avkopplande behandlingar i spaavdelningen.

• Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa: Ännu en favorit bland hotellen på Bora Bora med 4,5 stjärnor som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter – från en bubbelpool till spa, bar, restaurang och med läget precis vid stranden väntar en underbar vistelse.

• Le Meridien Bora Bora: På 5-stjärniga Le Meridien Bora Bora får du onekligen njuta av ett lyxigt boende under semestern. Fantastisk utsikt väntar då hotellet är beläget vid stranden och du kan träna på gym, bada i pooler, besöka spaavdelningen och besöka baren och restaurangen när du känner för det.

• Conrad Bora Bora Nui: Här har du ett 4,5-stjärnigt hotell vid stranden med sviter såväl som familjerum och handikappanpassade rum. Även hos detta hotell får du tillgång till – en bar och restaurang liksom spa och träningsanläggning, pooler och wi-fi.

• Sunset Hill Lodge: Detta är faktiskt en mindre lägenhet i mellanklass som går att hyra om du har en lite mindre budget – trots det är boendet med bland de populäraste på Bora Bora. Dock är det inte lika lyxigt som hotellen i övrigt på ön vilket är värt att ha i åtanke vid en eventuell bokning.

• Maitai Polynesia Bora Bora: Precis vid stranden finns 3-stjärniga Maitai Polynesia Bora Bora i en
härlig omgivning med klart vatten och palmer. Här finns även en bar och en restaurang.

Förhoppningsvis hittar du ett hotell som faller dig i smaken den dagen du ska boka en resa till ön Bora Bora!


Posted

in

by

Tags: