Aktiviteter för alla på Bora Bora

Bora Bora är sinnebilden för ett semesterparadis och du kan se fram emot fantastiska upplevelser! Som alltid är det värt att planera sin resa innan avfärd – på så vis blir det lättare att pricka in olika aktiviteter som du inte vill missa. Ön Bora Bora och Franska Polynesien har en hel del att erbjuda oavsett om du har en familjesemester i tankarna eller om du åker tillsammans med ditt livs kärlek på en spännande och romantisk resa. Här finns det någonting för allt och alla.

Vid ett besök på Bora Bora kan du räkna med både häpnadsväckande sevärdheter liksom roliga aktiviteter. Du kan njuta av både underhållning, slappa dagar på stranden, äventyr i naturen och mycket mer. Här följer även en lista på olika aktiviteter på Bora Bora som är populära just nu.

Båtturer på Bora Bora

Med tanke på hur det kristallklara turkosa vatten som omringar Bora Bora är det knappast någon överraskning att båtturer med varierande aktiviteter är en storfavorit bland besökare. Det finns med största sannolikhet en tur för alla smaker.

• Pure Snorkeling by Reef Discovery: Här erbjuds några av de mest populära turerna som ger dig chansen att utforska lagunen och korallreven kring Bora Bora. För att du ska få ta del av den bästa upplevelsen sker utflykterna i mindre grupper om max åtta personer. Snorkla och observera livet under ytan. Det finns olika sorters turer och alla guider är utbildade för att kunna ge dig den bästa snorkelupplevelsen på Bora Bora.

• Hajdykning och delfin- och valskådning: Det finns flera olika företag på Bora Bora som erbjuder turer där du kan dyka och se allt från fiskar till hajar. Många av dessa turer erbjuder också andra aktiviteter så som delfin- och valskådning.

Vattensporter för äventyrslystna: Om du gillar fart och fläkt finns det gott om aktiviteter att välja mellan på Bora Bora. Vill du uppleva naturen och omgivningen från en högre höjd är det möjligt att boka in parasailing. Håller du dig hellre på marknivå kan du roa dig med att åka jetski, lära dig vindsegla och åka racerbåt.

• Kör ut med en fyrhjuling: Det finns ett fåtal vägar på Bora Bora. Dessa kom till främst i samband med att den amerikanska militären skulle placera ut kanoner på strategiska platser på ön under andra världskriget. Vill du testa på att ta dig runt kan du hyra en fyrhjuling! Eller en moped om du föredrar en lugnare åktur.

• Åk ut och fiska: För den som är intresserad av fiske kan det vara ett roligt minne att boka en dag med en båt för att se om du får napp i paradismiljön.


Posted

in

by

Tags: