Romantisk semester på Bora Bora

Romantisk semester på Bora Bora

Bora Bora är ett perfekt val för en romantisk semester. Här skiner solen nästan alla dagar om året och ni kan ni njuta av en underbar natur, kritvita stränder och turkost vatten. Nedan hittar du våra bästa tips för en så fantastisk och romantisk semester som möjligt.

Inkludera en visit i Paris

En flygresa till Bora Bora från Sverige tar flera timmar och kan ibland kännas lång. De flesta flyg från Arlanda mellanlandar i Paris. Varför inte ta tillfället i akt att göra resan extra romantisk med en längre paus och stanna några dagar i denna kärlekens stad! Här kan ni bland annat besöka Eiffeltornet, vackra Versaille och njuta av god mat och dryck. Hitta inspiration hos Flygresor.

Bo på ett romantisk lyxhotell

På Bora Bora finns en del lyxhotell som erbjuder det bästa av ön. Ett oerhört omtyckt hotell är The St. Regis Bora Bora Resort. Det 5-stjärniga hotellet är utmärkt för en romantisk semester, där erbjuds du möjligheten att bo i en av de kännetecknande bungalowsen. Dessa eleganta boenden står ovanför vattnet med hjälp av ett par träpålar. Här somnar du till en vacker solnedgång och vaknar till en utsikt över det kristallklara vattnet. Du har direkt tillgång till havet vilket är perfekt för ett morgondopp. På The St. Regis Bora Bora Resort finns det även pooler, gym, tennisbanor, restauranger, barer och såklart wi-fi.

Saker att göra på paradisön

Det finns gott om romantiska aktiviteter på paradisön. Ett tips är att utforska öns inre delar, det går jättebra att promenera, cykla eller hyra en scooter. Avstånden är inte allt för långa och omgivningen är magisk med områden täckta av hibiscusblommor och grönska. Omgivningen och atmosfären är väldigt harmonisk och erbjuder en romantisk omgivning. Utöver detta finns det ett flertal av vattenaktiviteter. Utforska lagunen med hjälp av en jetski, katamaran eller kanske en glasutbåt – utbudet är stort. En annan aktivitet är att snorkla bland det fantastiska undervattenslivet, här finns massvis av färgglada fiskar, rockor, hajar och ett rikt korallrev.

På ön erbjuds ett flertal romantiska rundturer. En mycket populär sådan är kombinationen av en solnedgångskryssning med middag på stranden. Ni börjar kvällen ombord på en båt med solnedgången i bakgrunden. Efter den två timmar långa båtturen avslutas kvällen på en lokal restaurang på stranden – detta blir ett minne för livet.

Bora Bora är en drömdestination för romantiker och livsnjutare. Här finns det något för de flesta och det är inte svårt att förstå varför ön kallas ett paradis.


Posted

in

by

Tags: